2 ay önce
134 Görüntüleme

Mağaza/Ofis Açılış/Kapanış/Revizyon Hizmeti

Teknolojiler: Sistem
Yönetilen Servisler
Yönetilen Servisler
Sistem

Türkiye genelinde mağaza/ofislerin altyapı ve IT ekipmanlarının kurulum ve montaj hizmetlerini sağlamaktayız. Altyapı kablolamasının işçiliği, marka bağımsız sunucu, bilgisayar, router, switch, modem, firewall, ekran, anons sistemi, CCTV ve kamera sistemleri, yazar kasa, POS ve benzeri IT altyapı ürünlerinin montaj, kurulum, revizyon, söküm süreçlerini sizin için kolaylaştırıyoruz. İş gücü ve zaman kaybını minimize etmek amacıyla, ilgili ürünlerin kullanılacağı yerde enerji ve veri kablolarının takılmasıyla birlikte sistemin uzaktan kurulum yapılabilir hale getirilmesini sağlıyoruz. IT altyapı ürünlerinin montaj süreçleri işletmeler için büyük zaman ve iş gücü kaybına neden olabilir. Teknik ekiplerin farklı lokasyonlara ulaşması, montaj ve bağlantı süreçlerinin yönetilmesi zor ve maliyetli olabilir. Sunduğumuz montaj hizmetiyle, bu yüklerden kurtularak iş süreçlerinizi hızlandırabilir, IT ekiplerinizi daha verimli alanlarda değerlendirebilirsiniz.

       Lokasyonda bulunması gereken kablo, ürün ve malzemenin kutusunda/ambalajında tüm parçaları ile tam ve eksiksiz olmalıdır. Çalışma esnasında gerek duyulabilecek cihaz konfigürasyon, domain desteği gibi desteklerin müşteri tarafından verileceği varsayılmıştır. Bu servis satın alma yapıldıktan en az 72 saat sonra başlayacaktır.
       Servis Türkiye’nin 81 ilindeki il merkezlerinin kurulum ve arızalarına müdahale hizmetini kapsamaktadır. Ücretlendirme lokasyonun ve işin büyüklüğüne göre gerekli olan eş zamanlı çalışacak kişi adedine göre adam/gün üzerinden gerçekleştirilir. İl merkezine 20 km'den daha uzak lokasyonlar için ayrıca km başına akaryakıt desteği ücretlendirmesi gerçekleştirilir.

Servis Üreticisi firmadan kaynaklanmayan sebeplerle başta anlaşılan süreden daha fazla süren işlemlerde ücretlendirme tablosunda yer alan ilgili kalemler geçerlidir. Elektrik işçiliği hizmete dahil değildir. Extra istenebilecek  fiber kablo çekimi, kabinet düzenleme gibi ek işlemler proje bazlı tekliflendirilecektir.
© 2024 Yönetilen Servisler - DİPLOKİON BİLİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. All rights reserved. Powered By BUBERKA