2 ay önce
31 Görüntüleme

Trend Micro Apex One Eğitimi

Teknolojiler: Eğitim
Trend Micro
Kurulum / Tek Seferlik Servisler
Güvenlik

Şirketlerin güvenlik yatırımları sürekli olarak gelişen ve karmaşık hale gelen siber tehditlerin gölgesinde kalıyor. Bazı durumlarda bu tehditler yalnızca geçmiştekilerden daha karmaşık olmakla kalmıyor, aynı zamanda hedefleniyor ve yeni keşfedilen güvenlik açıklarına veya istismarlara dayanıyor. Diğer yandan tehditler, uzun süredir unutulduğunu düşündüğünüz eski güvenlik açıklarından da yararlanıyor.

Ağ varlıklarınızı ve verilerinizi bu tür risklerden korumak, tüm ağ katmanlarınızın ve kaynaklarınızın ayrıntılı görünürlüğünü gerektirir. Kapsamlı, güncel güvenlik zekasının yanı sıra yeni tehditlere, yeni güvenlik açıklarına ve günlük ağ değişikliklerine uyum sağlamak için farkındalık ve otomasyonu kullanan dinamik bir yaklaşım gerektirir. İşte bu yaklaşımı uçtan uca sunduğumuz kapsamlı eğitimler ile destekliyor ve ürün bilgisi gelişiminde iş ortaklarımıza çözümler sunuyoruz.

       Bu eğitime katılmak için herhangi bir ön koşul yoktur ancak Trend Micro ürün ve hizmetlerine ilişkin çalışma bilgisinin yanı sıra temel ağ oluşturma kavram ve ilkelerinin anlaşılması da faydalı olacaktır.


Bilgi güvenliği, siber güvenlik ve sistem güvenliği alanında gelişmek isteyenler veya çalıştığı kurumda Trend Micro ürünleri olup bu ürünlerde uzmanlaşmak isteyen tüm bilişim profesyonelleri eğitim hizmetimizden faydalanabilir.
       Hizmet kapsamının net bir şekilde tanımlanması, beklentilerin yönetilmesine, yanlış anlamaların önlenmesine ve hem hizmet verenin hem de hizmet alanın sağlanan hizmetler konusunda uyumlu olmasını sağlamaya yardımcı olur.


Bu eğitimdeTrend Micro Apex One’ın nasıl kullanılacağını öğreneceksiniz. Eğitimde, temel mimari, koruma işlevleri, dağıtım senaryoları ve sorun giderme ayrıntıları açıklanmaktadır.


Ajanda:


Apex-One genel bakış
Apes One server
Apex One web yönetim konsolu
Güvenlik ajanları
Güncelleme
Üç nokta cihazların zararlı yazılımlardan, bilinmeyenlerden ve diğer tehtitlerden korunması
Uygulama ve aygıt kontrolü
Veri sızıntısı önleme
Sorun giderme ve hata ayıklama



Hedefler


Apex One’ın amacını, özelliklerini, işlevlerini ve yeteneklerini anlayın ve öğrenin.
Apex One’ı oluşturan bileşenleri tanımlayın.
Security Agent’ları kullanarak güvenliği uygulayın.
Apex One Sunucularını ve aracılarını yapılandırın ve yönetin.
Trend Micro Apex Central’ı kullanarak Apex One politikalarını dağıtın.
Yaygın sorunları giderin.



Önemli Bilgiler


Bu hizmet paketinde ki eğitim süresi 2 gün ve online olarak gerçekleşecektir.


Eğitimler haftaiçi 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.


Fiyatlandırma kişi başı olarak belirtilmiştir.


Bu hizmet paketini bir veya birden fazla kişi satın alabilir. 4 kişi ve üzeri alımlarda 1 ay içerisinde eğitim hizmeti verilecektir. 4 kişi ve altı kişi sayısında ise Sınıf açılabilmesi için eğitim tarihi hizmet üreticisi ile ortak planlanacak maksimum 3 aylık süre içinde belirlenecektir.


Bu hizmet paketleri sınıf eğitimi olarak düzenlenmektedir. Sınıf eğitimlerine farklı kurumlardan farklı kişiler katılabilir.
© 2024 Yönetilen Servisler - DİPLOKİON BİLİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. All rights reserved. Powered By BUBERKA