2 ay önce
33 Görüntüleme

Trend Micro Deep Security Eğitimi

Teknolojiler: Eğitim
Trend Micro
Kurulum / Tek Seferlik Servisler
Güvenlik

Şirketlerin güvenlik yatırımları sürekli olarak gelişen ve karmaşık hale gelen siber tehditlerin gölgesinde kalıyor. Bazı durumlarda bu tehditler yalnızca geçmiştekilerden daha karmaşık olmakla kalmıyor, aynı zamanda hedefleniyor ve yeni keşfedilen güvenlik açıklarına veya istismarlara dayanıyor. Diğer yandan tehditler, uzun süredir unutulduğunu düşündüğünüz eski güvenlik açıklarından da yararlanıyor.

Ağ varlıklarınızı ve verilerinizi bu tür risklerden korumak, tüm ağ katmanlarınızın ve kaynaklarınızın ayrıntılı görünürlüğünü gerektirir. Kapsamlı, güncel güvenlik zekasının yanı sıra yeni tehditlere, yeni güvenlik açıklarına ve günlük ağ değişikliklerine uyum sağlamak için farkındalık ve otomasyonu kullanan dinamik bir yaklaşım gerektirir. İşte bu yaklaşımı uçtan uca sunduğumuz kapsamlı eğitimler ile destekliyor ve ürün bilgisi gelişiminde iş ortaklarımıza çözümler sunuyoruz.

       Bu eğitime katılmak için herhangi bir ön koşul yoktur ancak Trend Micro ürün ve hizmetlerine ilişkin çalışma bilgisinin yanı sıra temel ağ oluşturma kavram ve ilkelerinin anlaşılması da faydalı olacaktır.


Bilgi güvenliği, siber güvenlik ve sistem güvenliği alanında gelişmek isteyenler veya çalıştığı kurumda Trend Micro ürünleri olup bu ürünlerde uzmanlaşmak isteyen tüm bilişim profesyonelleri eğitim hizmetimizden faydalanabilir.
       Hizmet kapsamının net bir şekilde tanımlanması, beklentilerin yönetilmesine, yanlış anlamaların önlenmesine ve hem hizmet verenin hem de hizmet alanın sağlanan hizmetler konusunda uyumlu olmasını sağlamaya yardımcı olur.


Trend MicroTM Deep Security Eğitimi ile katılımcılar, fiziksel, sanal ve bulut tabanlı sunucularda gelişmiş hibrit bulut güvenliği için Trend Micro Deep Security yazılımını nasıl kullanacaklarını öğrenmektedir.


Bu eğitim, şirket içi Deep Security çözümünün temel mimarisini, dağıtım seçeneklerini, koruma modüllerini, politika yapılandırmasını ve sistem yönetimini ayrıntılarıyla anlatır. Kursun bir parçası olarak sistemin başarılı bir şekilde uygulanması ve uzun vadeli bakımı için en iyi uygulamalar ve sorun giderme ayrıntıları tartışılmaktadır.


Ajanda:


Genel ürün tanıtımı
Deep Security Manager kurulumu
Deep Security ajan kurulumu ve yönetimi
Güncellemeler
Politikalar
Zararlılardan ve zaafiyetlerden korunma yöntemleri
Zararlı kaynakların engellenmesi
Firewall ile trafik filtreleme
Değişim denetimi
Olay günlükleri denetimi
Olaylar ve alarmlar
Operasyonların otomatize edilmesi
Sorun giderme ve hata ayıklama



Hedefler


Deep Security’nin amacını, özelliklerini, işlevlerini ve yeteneklerini anlayın
Deep Security’yi oluşturan bileşenleri tanımlayın ve yükleyin
Koruma modüllerini etkinleştirerek güvenliği uygulayın
Mevcut yapılandırma ve yönetim seçeneklerini kavrayın
Yaygın sorunları giderin



Önemli Bilgiler


Bu hizmet paketinde ki eğitim süresi 2 gün ve online olarak gerçekleşecektir.


Eğitimler haftaiçi 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.


Fiyatlandırma kişi başı olarak belirtilmiştir.


Bu hizmet paketini bir veya birden fazla kişi satın alabilir. 4 kişi ve üzeri alımlarda 1 ay içerisinde eğitim hizmeti verilecektir. 4 kişi ve altı kişi sayısında ise Sınıf açılabilmesi için eğitim tarihi hizmet üreticisi ile ortak planlanacak maksimum 3 aylık süre içinde belirlenecektir.


Bu hizmet paketleri sınıf eğitimi olarak düzenlenmektedir. Sınıf eğitimlerine farklı kurumlardan farklı kişiler katılabilir.
© 2024 Yönetilen Servisler - DİPLOKİON BİLİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. All rights reserved. Powered By BUBERKA